Iveta

Autori:  Guy de Moupassant

Detajet e Librit

  • Shtëpia Botuese: DITURIA (1998)
  • Botuar në: 1998
  • ISBN 99927-31-88-5

 

Në këtë përmbledhje përfshihen tregime dhe novela, si: Roza, Hakmarrja, Dikur, Prika, Një mbrëmje, Zhozefi, Dëbora e parë, Një gjel këndon, Iveta, Në pyll etj.